Fidel als seus orígens, posseeix un dels ports pesquers més importants de Catalunya i constitueix una de les destinacions preferides del turisme europeu per la seva àmplia oferta natural, cultural i d’oci.

 

roses1

Situada a l’extrem del golf a què dóna nom, és la població costanera amb major infrastructura turística de la Costa Brava nord. Fidel als seus orígens, posseeix també un dels ports pesquers més importants de Catalunya i constitueix una de les destinacions preferides del turisme europeu per la seva àmplia oferta natural, cultural i d’oci. 
A l’estiu el nombre d’habitants arriba fàcilment els 90.000, el que contrasta amb els aproximadament 15.000 residents en temporada baixa -entre ells, molts estrangers que són professionalment actius -. El turisme que visita Roses ve a la recerca de platja però també d’oci.

roses2Les possibilitats d’oci que ofereix Roses satisfaran tots els gustos. El visitant podrà practicar tots els esports nàutics, buscar la tranquil·litat en les petites cales o realitzar excursions culturals a pocs quilòmetres entre les que es troben el Museu Dalí de Figueres, el Monestir de St.Pere de Rodes, la ciutadella del segle XVI amb el monestir de Santa Maria de Roses, o, molt més antic, el Dolmen de la “Creu en Cobertella”.
Qui busqui més diversió nocturna a les seves vacances, estarà al lloc ideal.

L’Ajuntament i moltes empreses privades organitzen festes i nombrosos esdeveniments com el Festival de jazz, de música clàssica i Sardanes. A Roses sempre hi ha alguna cosa per a divertir-se.
Moltes empreses, restaurants, hotels i altres negocis estan oberts tot l’any gràcies a una afluència de turisme gairebé permanent, una cosa poc comuna en la resta de les poblacions costaneres de la Costa Brava. Especialment popular i freqüentat és el mercat matinal dels diumenges.

roses3

Nombrosos restaurants, per a tots els gustos i butxaques, es fan la competència. Discoteques, petits bars i cellers proporcionen una emocionant vida nocturna.

Allotjament: En pensions i hotels de totes les categories i classes, així com cases o apartaments. Aquests s’ofereixen a través de les agències locals.

Un ha d’assegurar-se quin tipus d’allotjament reserva i escollir la zona acuradament. Hi ha nombrosos comerços que faciliten l’adquisició de tota classe de souvenirs. Hi ha una oferta àmplia i variada de cases i villes de lloguer amb vistes al mar.


View larger map

————————————————————————————–

Imatges de Roses

————————————————————————————–

 

 

Comparteix-ho!