Empuriabrava cobreix una àrea de 503 hectàrees, de les que prop del 10% són canals o ports, la qual cosa li ha donat molta popularitat. Tots es troben aquí, des de l’embarcació més minúscula fins al iot de creuer.

empuriabrava1L’anomenen “la Marina més gran del món”. Diuen que té més canals d’aigua que Venècia, plens d’amarraments privats davant de les cases.
Allotjament en pensions i hotels de totes les categories i classes, així com cases o apartaments. Aquests s’ofereixen a través de les agències locals. Hi ha nombrosos comerços que faciliten l’adquisició de tota classe de souvenirs.

empuriabrava2Però les 80.000 persones que visiten cada estiu Empuriabrava gaudeixen d’altres avantatges com, per exemple, poder practicar tots els esports aquàtics. El lloc està construït principalment per a les necessitats de les vacances.
En el curs dels anys moltes cases i apartaments van ser construïts, fins i tot apartats dels canals.

De la vista directa al mar i a la badia d’Empuriabrava, amb la seva platja gran i arenosa, es pot gaudir només des de la primera línia de mar.
Qui busqui la vida típica Catalana pot trobar-la als pobles dels voltants.A les altres poblacions costeres del Cap de Creus i de l’interior de la comarca es pot arribar confortablement amb cotxe. També hi ha autobusos de línia a Roses, Figueres i Cadaqués.

empuriabravaEl Club Nàutic, amb la seva torre característica, es considera com el punt més significatiu de la Marina. Existeix també un aeròdrom en què és possible fer pràctiques d’aviació o llançar-se en paracaiguda.

Infraestructura

Allotjament en pensions i hotels de totes les categories i classes, així com cases o apartaments. Aquests s’ofereixen a través de les agències, també hi ha lloguers sense intermediaris. Hi ha nombrosos comerços que faciliten l’adquisició de tot tipus de souvenirs. A les altres poblacions costaneres del Cap de Creus i de l’interior de la comarca es pot arribar confortablement en cotxe. També hi ha autobusos de línia a Roses, Figueres i Cadaqués.

Ajuntament:

972 250426 Correu electrònic: [email protected]


View larger map

Comparteix-ho!