El desenvolupament turístic de la Costa Brava va passar gairebé desapercebut per a la petita població costanera de Colera. Els que busquin tranquilitat vora el mar i envoltats d’un entorn natural no quedaran decebuts.

Es poden trobar diverses platges i cales petites al voltant de la població. A la majoria d’elles es pot arribar amb cotxe o a peu, encara que d’altres són accessibles únicament per mar.

colera2

Lluny de la massificació hotelera i les urbanitzacions del boom turístic dels anys 80, a Colera trobarem molta tranquil·litat i contacte directe amb la naturalesa.

La platja principal de Colera. Fins i tot en plena temporada alta, es pot prendre un bany a les platges de Colera sense patir aglomeracions.

Colera disposa d’un petit port esportiu amb lloguer d’amarres per a embarcacions de fins a 12m. Els que viatgen en tren estan de sort, ja que Colera té estació pròpia.

Colera00Des de Colera podem emprendre passejades en direcció al cap al Cap de Creus, i visitar un seguit de petites cales totes amb el seu encant. Cal tenir present que en temporada alta, és a dir, les 3 primeres setmanes d’agost, l’afluència de visitants i turistes és força elevada.

La gent de Colera es reuneix a la “Plaça major” amb el seu “Arbre de la Llibertat” (un gran arbre que fa ombra gairebé a tota la plaça).

colera4Les comunicacions per carretera és bona fins a arribar a Llançà. Des d’allí i fins la frontera a Portbou, la carretera té força corbes encara que queda compensat per les vistes i paisatges que sobre el mar.

A causa de la proximitat amb la frontera, Colera poble és molt visitat per turistes francesos.

L’entorn convida a visitar paratges naturals i nombrosos llocs històrics de l’era megalítica i medieval amb algun que altre dòlmen.

No deixeu de visitar les exposicions de la galeria d’art “Horizon”. Molt recomanables! (www.galeria-horizon.com)

————————————————————————————–

Gal·leria

————————————————————————————–

Google Maps

 


View larger map

 

Comparteix-ho!