Festival Acústica de Figueres

Arriba el darrer Festival de Música de l’estiu..

Festival-Acustica-Figueres


 

Del 27 al 30 d’agost es podran veure a Figueres, més de 40 actuacions distribuïdes per La Rambla, la plaça Gala i Salvador Dalí, la plaça Catalunya, la plaça Josep Pla i el Teatre Municipal El Jardí.

L’apartat gastronòmic del festival s’ha reinventat per donar-li més força amb una Fira de Food Trucks, un dels events gastronòmics que estan més de moda actualment.

S’han redissenyat alguns espais per donar cabuda a més afluència de públic, ja que en la passada edició es va arribar al límit de la capacitat del festival (el van visitar 90.000 espectadors).

Un dels reptes que planteja l’edició de 2015 és el de combinar la programació gratuïta i massiva, amb la més íntima i de petit format. És per aquest motiu que s’han incrementat un 30% les actuacions de format més petit respecte la passada edició.

 

ELS GRUPS MÉS CONSOLIDATS

Neneh Cherry, Els Catarres, Dover, Els Amics de les Arts, Mishima, Sangtraït simfònic (una producció que s’estrenarà a l’Acústica en la qual Quim Mandado i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, revisaran els clàssics d’aquesta formació amb nous arranjaments), Joan Miquel Oliver (presenta el seu primer disc després de la dissolució d’Antònia Font), Blaumut, Joan Dausà, La Companyia Elèctrica Dharma, Toti Soler, Mazoni, Anna Roig i L’ombre de ton chien, Projecte Mut (una de les bandes més populars de les pitiüses i creadors de la Cançó de l’estiu de TV3), Núria Graham, Crossing (des de l’Empordà), Marina BBface & The Beatroots, Germà Negre (una de les sensacions del folk modern del nostre país), etc…

ACUSTIQUETA: Una nova oferta d’oci familiar. Activitats per a tota la família al voltant del museu Dalí

 

On: FIGUERES

Quan: del 27 al 30 d’agost

Programació i Venda d’Entradeswww.festivalacustica.cat

 

 


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *