15è Festival de Música de Sant Pere de Rodes

festival-sant-pere-rodes

 

El Festival de Sant Pere de Rodes celebra enguany el 15è aniversari, una edició especial per la qual desfilaran reconeguts artistes internacionals, amb solistes, duos i trios de les especialitats de piano, violí, violoncel o flauta; i on la principal aposta és la qualitat musical.

En total se celebraran 12 concerts, que tindran lloc des de l’11 de juliol fins al 29 d’agost en el marc incomparable de l’església del monestir.

Fidel als seus orígens i dedicat sempre al piano i la música de cambra, enguany destaca, a tall de celebració, la producció pròpia “And the Winner is…”, un concert amb música de pel·lícules protagonitzat per Carles & Sofia piano duo i l’orquestra Concerts4Good-Terres de Marca, sota la direcció de Daniel Mestre. Amb la combinació única d’un piano a quatre mans i orquestra de corda, podrem gaudir dels temes i bandes sonores més memorables, en transcripció d’Adrià Barbosa i Abraham Espinosa.

Quan: de l’11 de juliol fins al 29 d’agost

Programa: http://festivalsantpere.com/programa-2015/

Entrades: http://festivalsantpere.com/entrades/

 


 

 

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Com la majoria de webs, utilitzem cookies. Si continues navegant entendrem que hi estàs d’acord. (+ info) tancar