XXI Festival de Jazz de Figueres

xxi-jazz-figueres
Joventuts Musicals de Figueres presenta aquesta nova edició, la vintiunena, del Festival de Jazz de Figueres. I el motiu no és altre que el fet de recuperar un festival que no es realitzava des del 2012 i que, al llarg de vint anys, no només s’havia consolidat com una cita inel·ludible en l’agenda cultural de la ciutat sinó que també havia aconseguit un important reconeixement nacional en el gènere que ens ocupa.

I, justament, aquesta recuperació ha vingut donada per la renovació, fa poc més d’un any, d’aquest equip de gent que està al càrrec de l’entitat. Amb la mateixa voluntat de treballar amb i per la música que han tingut tots els que els han precedit, però carregats d’energia i noves idees, la recuperació del Festival de Jazz ha estat una de les seves prioritats… i també una de les demandes més escoltades.


Així que aquí en teniu el resultat: un festival que no parteix de zero, però que arranca de nou per tornar a agafar el ritme que portava. Nou concerts, agrupats en un sol cap de setmana: tres en l’acabat d’inaugurar Auditori dels Caputxins i sis de gratuïts escampats per la ciutat per fer arribar la música a tothom, amb una programació diversa i que acosta propostes poc accessibles al públic de la nostra comarca.

Esperem que gaudiu tant d’aquests tres dies tan intensos que us facin oblidar els dos anys que s’ha estat sense festival!

Joventuts Musicals de Figueres

Quan: 25, 26 i 27 de Juny
On: Figueres

(Font: www.jazzfigueres.com)

 


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *