La Festa de La Sal de L’Escala, Patrimoni Festiu de Catalunya

festa-sal-patrimoni-2015

L’Escala rebia el passat dia 14, l’acreditació de La Generalitat que inclou La Festa de La Sal dins el catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya. Arran de l’esmentada acreditació es van celebrar diversos actes com el lliurament oficial del document acreditatiu per part del director general d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Joan Pluma, o la presentació d’un nou número de la revista El Fil de la Memòria, dedicat especialment a la Festa de La Sal.

Posteriorment, un expert en patrimoni cultural de la UNESCO, Lluís Garcia, feia una conferència titulada “El patrimoni immaterial, un valor a l’alça”. La cloenda dels actes al Museu de L’Anxova i de la Sal va consisitir en una llegida de poemes dedicats a la Festa de La Sal que amb el temps han anat creant autors com Enric Casasses, Núria Esponellà, Ramon Manent, Josep Tero, Anna Almazan, ..

Tot seguit es va celebrar un dinar de germanor a la Sala Polivalent amb més de 300 assistents, la participació de músics i cantaires de La Festa de La Sal, i un ball en record a Oriol Canals i Les Granotes de la bassa, a càrrec de la cobla orquestra internacional els Montgrons.

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Com la majoria de webs, utilitzem cookies. Si continues navegant entendrem que hi estàs d’acord. (+ info) tancar