L’Hotel Empúries, “l’Hotel ecològic de la costa Brava”, denunciat públicament pels ecologistes per la seva ampliació irregular.

“Ampliació desmesurada de l’Hotel Empúries

El Fòrum L’Escala-Empúries, amb el suport de la IAEDEN-Salvem L’Empordà, ha de fer pública una situació que evidencia la necessitat de l’acció social per tal d’aturar actuacions abans que sigui massa tard.

Simulació de l’ampliació de l’hotel (Fòrum Empúries)

 

Actualment l’Hotel Empúries està executant de manera irregular una llicència d’ampliació sol·licitada i atorgada per l’ajuntament de L’Escala. Aquesta llicència els hi permet ampliar el complex turístic en més habitacions i aixecar una nova planta sobre l’edifici nou. La reforma té un impacte paisatgístic i arqueològic important. Paisatgístic perquè fa augmentar de manera preocupant la volumetria de l’edifici, causant un impacte visual en un lloc emblemàtic que hauria de ser especialment curós en l’entorn. I arqueològic perquè tot el sòl urbà d’aquest indret forma part de l’entorn arqueològic d’Empúries protegit en el planejament urbanístic del municipi.”

(IAEDEN (Institució Alt Empordanesa per a l’Estudi i Defensa de la Natura): https://iaeden.cat/defensem-lentorn-dempuries/)

Comunicat de premsa sencer: AQUÍ

 

 


 

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Com la majoria de webs, utilitzem cookies. Si continues navegant entendrem que hi estàs d’acord. (+ info) tancar