XIVa Edició de la Marató d’Empúries

La Marató d’Empúries celebra enguany la seva catorzena edició.

Com en les darreres edicions, el proper diumenge 1 de maig coincidiran tres proves: La de marató, mitja marató i la cursa de 10 km. El dissabte 30 de maig a partir de les 16h tindran lloc les curses infantils per a corredors de 7 a 14 anys. Es faran quatre categories diferents, amb recorreguts que van des dels 800m a 1,6km.

marato-empuries

Pel que fa a la resta de curses, segueixen el model dels anys anteriors. Es manté el mateix recorregut, dissenyat per fer-lo urbà i atractiu pel corredor, aprofitant al màxim la façana litoral de L’Escala, des de la costa d’Empúries fins al port. Com en les anteriors edicions, hi haurà diversos punts en què el grup Batuscala animarà els participants amb la seva música.

Així doncs la Marató d’Empúries està programada pel diumenge i, com ja és tradicional, tant la sortida com l’arribada es fa al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries. De fet, abans de prendre la sortida oficial, tots els corredors passen pel mig de l’antiga ciutat grega d’Empúries.

El dissabte, a més de la cursa infantil, també es fa la Fira del Corredor, coincidint amb la recollida de dorsals i dels obsequis que dóna l’organització als participants. Aquesta, es fa al pavelló municipal d’esports i compta amb diferents botigues que ofereixen els seus productes i roba esportiva. Serà dissabte, 30 d’abril, de 11 a 13h i de 16h a 20h. També s’oferirà una degustació d’anxoves per als participants (17h).

La Marató d’Empúries està organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de l’Escala i compta amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme.

Més informació i inscripcions al web www.maratoempuries.com

 


 

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Com la majoria de webs, utilitzem cookies. Si continues navegant entendrem que hi estàs d’acord. (+ info) tancar