L’Escala no té acabada per Setmana Santa la reforma de la platja tot i que l’alcalde s’hi havia compromès

reforma-platja-poble

(foto: Basili Gironès)

Tan els habitants de L’Escala com els seus visitants s’han trobat, aquesta Setmana Santa, una platja del poble en obres plena de valles, rases i maquinària pesada. Molts veïns i comerciants van avisar l’alcalde que seria millor deixar les obres per l’hivern vinent, ja que aquest, Setmana Santa cauria molt avançada en el calendari. Ni cas.

L’empresa que s’encarrega de l’obra, Xavier Alsina (i que està sota investigació judicial per pagar comissions al govern de la Generalitat) s’havia compromès a tenir les obres acabades a finals de febrer. Conseqüentment, l’alcalde es va comprometre amb el seu poble.

L’accés a la platja, malgrat tot, ha estat obert, i tots els que han volgut han pogut passejar-hi i observar la nova estètica de la zona. Són molts els veïns que rebutgen aquesta nova estètica urbana així com l’absència del mur de separació entre la sorra de la platja i el passeig, ja que complia vàries funcions com, per exemple, la de impedir que la sorra arribés al passeig i al mateix temps evitar que la brutícia del carrer anés a parar a la sorra.

 

 


 

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Com la majoria de webs, utilitzem cookies. Si continues navegant entendrem que hi estàs d’acord. (+ info) tancar