L’alcalde d’Avinyonet de Puigventós llença els llibres de la biblioteca a les escombraries

avinyonet-llencen-llibres-biblio

Fa uns dies es va saber que després que es reconvertís l’antiga biblioteca en un espai de “coworking”, els llibres que hi havia (entre 700 i 2000 segons les fonts) van acabar al contenidor blau de les escombraries per ordre de l’alcalde i després d’haver comprovat aquest, que els llibres tenien molt poc valor econòmic.

Bona part dels llibres van ser aportats per particulars com l’advocat Josep López de Lerma, que en va aportar 546, i que estudia emprendre accions legals pel que considera una “pèrdua irreparable de patrimoni cultural i bibliogràfic del municipi”.

Al municipi s’ha iniciat una recollida de signatures per recuperar la biblioteca.

 


 

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Com la majoria de webs, utilitzem cookies. Si continues navegant entendrem que hi estàs d’acord. (+ info) tancar