Els vins i caves de L’Empordà preparats per assistir al “Weine aus Katalonien”

La Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ – l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana –  va presentar aquest dimarts la segona edició del programa Weine Aus Katalonien que promociona els vins i caves catalans entre importadors, distribuïdors i altres professionals alemanys.

A l’edició del 2014-2015 més de 150 professionals de primer nivell ( importadors, distribuïdors, restauradors i sommeliers, entre d’altres professionals) van tastar els vins i caves catalans de la mà dels propis cellers en els dos actes de promoció celebrats a Berlin i Hamburg.

El programa Weine Aus Katlaonien té com a referent l’exemple del Catalan Wines USA als Estats Units, que està ja en la seva setzena edició.

El mercat alemany rep el 22% de les exportacions de vins i caves catalans i n’és el principal importador. El consum de vi del país creix de manera continuada i encara hi ha molt potencial comercial per als vins catalans, tant en volum com en marges.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Denna serie av våren och sommaren bröllop, modern men ändå feminin design, i kombination med fina tyger och elegant sömnad, och genom att använda en liknande mjuk vävnad, så att bruden att visa den ädla och milda temperament Bröllopsklänningar

 

Comparteix-ho!
Tags:,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Com la majoria de webs, utilitzem cookies. Si continues navegant entendrem que hi estàs d’acord. (+ info) tancar