Els vins i caves de L’Empordà preparats per assistir al “Weine aus Katalonien”

Weine aus Katalonien

La Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ – l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana –  va presentar aquest dimarts la segona edició del programa Weine Aus Katalonien que promociona els vins i caves catalans entre importadors, distribuïdors i altres professionals alemanys.

A l’edició del 2014-2015 més de 150 professionals de primer nivell ( importadors, distribuïdors, restauradors i sommeliers, entre d’altres professionals) van tastar els vins i caves catalans de la mà dels propis cellers en els dos actes de promoció celebrats a Berlin i Hamburg.


El programa Weine Aus Katlaonien té com a referent l’exemple del Catalan Wines USA als Estats Units, que està ja en la seva setzena edició.

El mercat alemany rep el 22% de les exportacions de vins i caves catalans i n’és el principal importador. El consum de vi del país creix de manera continuada i encara hi ha molt potencial comercial per als vins catalans, tant en volum com en marges.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Denna serie av våren och sommaren bröllop, modern men ändå feminin design, i kombination med fina tyger och elegant sömnad, och genom att använda en liknande mjuk vävnad, så att bruden att visa den ädla och milda temperament Bröllopsklänningar

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *