Dia Internacional dels Museus a L’Escala

dia-internacional-dels-museusEl 18 de maig celebrem la gran festa dels Museus!  El MAC Empúries us convida a descobrir i/o redescobrir el bressol de la nostra cultura on hi visqueren, ibers, grecs i romans.

Com cada any,amb motiu del Dia Internacional dels Museus destaquem una de les peces incloses en l’exposició permanent. Aquest any us oferim dos dies de portes obertes el diumenge 17 i el dilluns 18 de maig.

El Museu de l’Anxova i de la Sal i el Maram també s’han apuntat a la iniciativa.

1er Concurs d’Instagram #ComarcadeMuseu

Celebra amb nosaltres el Dia Internacional dels Museus #DIM2015

Del 16 al 18 de maig els museus d’Una Comarca de Museu us convidem a participar al concurs etiquetant les vostres imatges dels museus, les exposicions i els actes programats a Instagram amb l’etiqueta #ComarcadeMuseu

  • 1er premi: la millor foto escollida pels responsables dels museus guanyarà un àpat per a dues persones al Restaurant Grill del Molí de l’Escala i un passi gratuït per tot un any als 8 museus de la xarxa UCM
  • Més premis: sortejarem entre tots els participants 16 packs de 2 entrades als 8 museus de la xarxa Una Comarca de Museu.

Més informació al telèfon 972 77 02 08,  al correu [email protected], o al web del MAC.

Web del Museu de l’Anxova i de la Salhttp://museudelanxovaidelasal.blogspot.com.es

Web del Maramhttp://maram.cat/ca/

 

 


 

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Com la majoria de webs, utilitzem cookies. Si continues navegant entendrem que hi estàs d’acord. (+ info) tancar