Begur en Flor

IMG_9317Ahir al migdia va tenir lloc a la plaça de la Vila la inauguració del nou esdeveniment lúdico-cultural de la vila de Begur, BEGUR EN FLOR.

Des del 29 de maig al 2 de juny, l’Associació de Comerç i Turisme de Begur juntament amb l’ajuntament de Begur organitza ‘Begur en flor’, un esdeveniment floral inspirat en la tradició del Corpus, que històricament va guarnir els carrers de la vila fins els anys 70.

Amb un enfocament més lúdic que la festa original, ‘Begur en flor’ proposa, amb la col·laboració de l’ajuntament, veïns, alumnes de l’escola, casal d’avis i establiments comercials, vestir el poble de primavera: catifes de flors als carrers, instal·lacions florals a places i racons, decoració de cases i balcons, aparadors guarnits… I tot un seguit de manifestacions culturals i lúdiques: exposicions de fotografies d’època, xerrades, tallers d’animació infantil, actuacions musical a la plaça de la vila, i festes temàtiques als locals nocturns.

 


 

Comparteix-ho!
Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Com la majoria de webs, utilitzem cookies. Si continues navegant entendrem que hi estàs d’acord. (+ info) tancar