24M: Jornada Electoral per escollir alcaldes

eleccions-2015

Enquesta electoral de l’ajuntament de Barcelona publicada a El País el passat dilluns 18 de maig

Demà diumenge tindrà lloc a tots els pobles d’Espanya l’esperada, per a moltes, jornada electoral per escollir els alcaldes d’arreu del país.

Aquestes eleccions arriben en un moment molt convuls políticament, amb els grans partits esquitxats per múltiples casos de corrupció a gran escala, i amb nous partits ‘radicals’ que emergeixen amb gran empenta i molta acollida pels sectors de la població més castigats per la crisi.

A més, a Catalunya, a aquestes eleccions se’ls suma una component independentista marcada per la voluntat expressada pel President del govern català de convocar unes eleccions anticipades i plebiscitàries el proper mes de setembre.

La cobertura de la jornada electoral, per part dels mitjans de comunicació, es preveu molt intensa i amb anàlisis detallades tant amb enquestes d’intenció de vot com de les dades reals que es vagin donant  a conèixer a partir de les 21h aprox.

El futur polític i econòmic del país viurà demà un dia molt important.

 


 

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Com la majoria de webs, utilitzem cookies. Si continues navegant entendrem que hi estàs d’acord. (+ info) tancar