XIIIa Edició de la Marató d’Empúries

marato-empuriesLa Marató d’Empúries, que arriba a la tretzena edició, destinarà un euro solidari de cada inscripció a la Creu Roja. Aquest any, un dels principals canvis és que per primer cop serà la mitja marató la que sigui Campionat de Catalunya.

Com en les darreres edicions, el dia 3 de maig coincidiran tres proves: La de marató, mitja marató i la cursa de 10 km. És repeteix, a més, l’experiència de l’any passat, en què es va incorporar una cursa infantil per a corredors de 7 a 14 anys, per a la jornada anterior a la tarda. Donat l’èxit de l’any passat, es faran quatre categories diferents a la cursa infantil, amb recorreguts que van des de 800m a 1,6km.

Pel que fa a la resta de curses, segueixen el model dels anys anteriors. Es manté el mateix recorregut, dissenyat per fer-lo urbà i atractiu pel corredor, aprofitant al màxim la façana litoral de L’Escala, des de la costa d’Empúries fins al port. Com en les anteriors edicions, hi haurà diversos punts en què el grup Batuscala animarà els participants amb la seva música.

El ritme d’inscripcions és similar, a aquestes alçades, a l’any passat, en què es va arribar als 1.706 participants entre totes les proves organitzades a l’Escala.

La Marató d’Empúries està programada pel diumenge 3 de maig i, com ja és tradicional, tant la sortida com l’arribada es fa al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries. De fet, abans de prendre la sortida oficial, tots els corredors passen pel mig de l’antiga ciutat grega d’Empúries.

El dissabte, a més de la cursa infantil, també es fa la Fira del Corredor, coincidint amb la recollida de dorsals i dels obsequis que dóna l’organització als participants. Aquesta, es fa al pavelló municipal d’esports i compta amb diferents botigues que ofereixen els seus productes i roba esportiva. Serà dissabte, 2 de maig, de 11 a 13h i de 16h a 20h. També s’oferirà una degustació d’anxoves per als participants (17h).

La Marató d’Empúries, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de l’Escala i amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme.

Consulta les diferents classificacions fent clic aquí!

Més informació i inscripcions al web www.maratoempuries.com

 


 

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Com la majoria de webs, utilitzem cookies. Si continues navegant entendrem que hi estàs d’acord. (+ info) tancar