Schubertíada Vilabertran 2015

Schubertíada Vilabertran 2015La quinzena tindrà lloc aquest estiu del 20 al 29 d’agost. Un cop més el repertori estarà centrat en l’obra d’aquest compositor del romanticisme austríac. Tot i així  i com cada temporada es podràn sentir en aquesta edició  obres de Bach, Mozart, Haydn, Schumann, Beethoven, Chopin, Wagner o Ravel entre altres.

Recitals de lied Aquest any vindran per primera vegada a Vilabertran destacades figures que enriqueixen la programació: al concert inaugural a càrrec de la soprano canadenca Measha Brueggergosmann, amb el pianista Justus Zeyen, seguiran el baríton Luca Pisaroni, amb Wolfram Rieger, pianista ben conegut dels schubertians, ja que, com hem dit, fou qui va inaugurar la Schubertíada fa vint-i-tres anys. Torna Matthias Goerne, com cada any, i aquesta vegada per interpretar la Cançó de la Terra de Gustav Mahler, amb el tenor Charles Reid, i un recital Schumann, acompanyat d’Alexander Schmalcz; un altre al·licient important serà la presentació de la famosa mezzosoprano Sarah Connolly, amb el pianista Malcom Martineau que, l’endemà, també acompanyarà la soprano Dorotea Röschmann. També presentarem el baríton Oddur Jonsson, guanyador del Premi Schubert del Concurs de Cant Francesc Viñas, que actuarà amb Júlia Pujol al piano. I, finalment, la soprano catalana Helena Copons, ben coneguda del públic vienès, cantarà acompanyada del Cor de Cambra de la Diputació de Girona, un conjunt vocal de qualitat i molt exigent. Dirigirà el mestre Pablo Larraz, i acompanyarà al piano Francisco Poyato. Els repertoris de tots aquests concerts incorporen obres de Franz Schubert, Maurice Ravel, Richard Wagner, Gustav Mahler, Robert Schumann, Benjamin Britten, Ivor Gurney, Richard Bennet, Isaac Albéniz i Hugo Wolf. És una oferta variada amb bona presència d’obres cabdals de Franz Schubert.

Arnau_Tomas

Arnau Tomas

Bach&Breakfast És una novetat, aquest any, la programació de dues matinals dedicades a Johann Sebastian Bach, per celebrar l’enregistrament que el violoncel·lista Arnau Tomàs ha fet de les Suites per a violoncel. Es faran durant el cap de setmana, dissabte i diumenge. Considerem que aquest enregistrament és un dels esdeveniments musicals més destacats de l’any passat. Val la pena, doncs, escoltar la integral d’aquestes Suites en dos concerts que el mateix Arnau Tomàs comentarà abans.

 

 Programa i Preus Entrades:
le bien-être de la mariée Petite, petite série de mariage verges, lance une série de petits chantiers navals robe de mariée petiteLes robes soirée sur notre site sont aux prix très bon marché.

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Com la majoria de webs, utilitzem cookies. Si continues navegant entendrem que hi estàs d’acord. (+ info) tancar