‘Dalí Breaking News’ es pot visitar a Blanes fins el 15 d’abril

La Casa Saladrigas de Blanes oferirà fins al 15 d’abril l’exposició “Dalí, breaking news”. A través d’aquesta mostra fotogràfica es commemora el setanta-cinquè aniversari de l’agència de notícies Efe, els 40 anys de la inauguració del Museu Dalí de Figueres i els 25 anys de la mort de l’artista. L’exposició està formada per quasi una quarantena d’imatges provinents del fons gràfic de l’agència Efe,  protagonitzades per Salvador Dalí.
«Dalí, breaking news» posa en relleu la faceta del Dalí mediàtic, capaç d’aparèixer en totes les seccions d’un diari. Per això, les fotografies de l’artista escollides per a la mostra segueixen un fil conductor estructurat en forma de diari i s’agrupen en 6 apartats diferenciats: cultura, política, societat, ciència, internacional i media. Al llarg d’aquests àmbits, l’espectador podrà conèixer i apropar-se a la figura de Dalí i a la seva natural teatralitat quan es relacionava amb el món.
En total, l’exposició consta de 40 imatges de diferents formats i d’una col·lecció de 35 fotografies més que es podran visualitzar a través d’una pantalla tàctil. Així mateix, la mostra inclou l’entrevista que el programa “A fondo” de TVE va fer a l’artista i que va ser emesa el 27 de novembre de 1977; és d’aquesta entrevista d’on s’han extret la informació i les cites de Salvador Dalí que hi ha als diferents àmbits de l’exposició.

Horari: de dimarts a dissabte de 10.00 a 13.00 i de dijous a dissabte de 17.00 a 20.00 h.

 

 

Oregelbunden vit klänning är också mycket modern under de senaste åren, är också mycket populärt, fot stilettklackar, ben avsevärt förbättra midjan, med en vit klänning skjorta med blå, hela färgen blå, vit, festklänningar 

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Com la majoria de webs, utilitzem cookies. Si continues navegant entendrem que hi estàs d’acord. (+ info) tancar