Ferran Adrià i el Cirque du Soleil inauguraran un projecte comú a Eivissa aquest estiu

ferran-adria-lavazza

foto: calendari Lavazza 2014

Els germans Adrià i el Cirque du Soleil uneixen les seves ments creatives úniques a HEART, un concepte innovador ‘cuinat’ per Albert i Ferran Adrià, i GuyLaliberté, fundador del Cirque du Soleil.

Durant més de 10 anys, l’Albert i en Ferran Adrià i Guy Laliberté han estat compartint idees sobre el concepte. Aquest projecte va néixer de la seva passió comuna per l’art, la gastronomia i la música, i s’instal·larà a un lloc emblemàtic, a l’Ibiza Gran Hotel. HEART busca explorar què és el que succeeix quan menjar, música i art col·lisionen.

El projecte es posarà en marxa a principis del proper mes de juliol, i es dividirà en 3 parts:

EL BARAKA – Una interpretació hippie chic dels Street Food Markets.
Aquesta terrassa a l’aire lliure oferirà música en viu, peces originals d’art contemporani, espectacles artístics en viu ambient i gastronomia. Inspirat en els mercats d’aliments de carrer tradicionals, i diversos mercats de carrer d’arreu del món, els germans Adrià han posat tot l’esforç per dissenyar una oferta gastronòmica sorprenent i aconseguir una experiència única i global.

EL WORKSHOP – On experimentar l’art, la música i el menjar.
El taller és un espai únic que oferirà una experiència gastronòmica que combinarà l’ambient visual i l’espectacle artístic, música en viu i el segell Adrià a la cuina.

LA BOÎTE – Un lloc de música en directe, protagonitzat per grups de música i art en viu, i un servei de menjar decadent (és a dir, calòricament potent) i servei de bar.
Un espai en el qual es barregin els ingredients de la vida nocturna més sexy de diferents maneres per a crear un gust diferent resultat del geni creatiu dels germans Adrià i el Cirque du Soleil.

Pàgina oficial del projecte HEART

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Com la majoria de webs, utilitzem cookies. Si continues navegant entendrem que hi estàs d’acord. (+ info) tancar