EMPÚRIES: Mirant El Passat. Construint El Futur

 

ruines-empuries-mirant-el-passat

nova sala d’exposicions temporals (foto: GenCat)

Del 18 d’abril al 24 de maig de 2015. Sala d’exposicions temporals del MAC-Empúries

Empúries és avui un dels conjunts arqueològics més singulars i rellevants del país, tant per la seva significació històrica i el seu valor simbòlics com per l’estat de conservació de les seves restes i per una llarga tradició de recerca i de protecció patrimonial iniciada ara ja fa més d’un segle.

L’exposició “Empúries mirant el passat. Construint el futur” posa al dia les recents campanyes d’excavació i projectes de recerca desenvolupats a l’entorn del jaciment, tant a les ciutats grega i romana, com a les necròpolis i el territori emporitans. Els resultats d’aquesta recerca  ens ajuden a fonamentar una reconstrucció constant del relat històric, des dels origens de l’assentament fins a l’actualitat.

D’altra banda durant el 2015 i 2016 Empúries es veurà immersa en una transformació i millora de diversos espais. Entre aquestes actuacions destaquen la posada en funcionament del nou centre de recepció de visitants, així com els diferents projectes que s’estan desenvolupant en el marc del programa Patrimoni en Acció.

  • Dates: L’exposició es podrà veure des del 18 abril fins el 24 de maig de 2015 
  • Preu: Entrada gratuita amb el tiquet d’entrada al jaciment (Tiquet d’entrada: 4,50€)
  • Horaris: De dilluns a diumenge de 10h a 18h

Més informació: 
Museu d’Arqueologia de Catalunya – Empúries (L’Escala)
Tel. 972 77 02 08

Pàgina web: www.mac.cat/Seus/Empuries/Exposicions

 


 

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Com la majoria de webs, utilitzem cookies. Si continues navegant entendrem que hi estàs d’acord. (+ info) tancar